KvK: 63580691    Btw: NL002318527B67

Sally @ team Tattoo Herco

Sally Roelofs

Tattoo artiest

Ik ben Sally Roelofs en ben een zelfstandige tattoo artiest in de zaak van Tattoo Herco, samen met Herco en Magda vormen wij een team. Sinds Juli 2015 ben ik een eigen ondernemer hier. Ik heb een oog voor detail en ben zeer perfectionistisch. Veel stijlen spreken mij aan, vooral wanneer ik met realisme en of kleuren kan werken.

 

Graag bespreek ik de gewenste tattoo met de klant zelf, zo leren wij elkaar van beide kanten kennen en op deze manier maken wij samen een geweldig ontwerp. Het is voor mij erg belangrijk dat ik de klant zijn visie werkelijkheid kan maken. Hiervoor neem ik dus ook alle tijd.

 

Laat mijn galerij voor zich spreken en ik zie je graag in de shop!

Michielziet

 

"Ik geef me dus letterlijk bloot in deze column! Als dat geen trending verhaal wordt, dan weet ik het ook niet meer!
Mijn humorvolle kijk op de tattoo!"

BELANGRIJKE MEDEDELING I.V.M. HET CORONA-VIRUS.

De overheid en het RIVM adviseren alle, niet essensiele bedrijven, dicht te gaan om het verspreiden van het coronavirus minimaal te houden. 

Omdat wij, zoals jullie weten, erg dicht contact met de klant dienen te hebben, (Het RIVM adviseerd 150 cm. afstand te bewaren.) kunnen wij, ondanks onze hygiënische voorschriften geen garantie bieden op eventueel verdere verspreiding naar jouw en onze eigen familie. 

Er is ons door het RIVM, GGD en de overheid geadviseerd, om alle afspraken voor nu t/m 28 april te verzetten i.v.m. het coronavirus.
Wij vinden dit voor zowel jullie, als voor onszelf, zeer vervelend, maar helaas ligt dit ook boven onze macht. 

Telefonisch blijven wij gewoon bereikbaar.

 

Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte.

Team Tattoo Herco

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now